Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

LIVE ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Βλέπω τώρα τελευταία κάποιες ανακοινώσεις συγκροτημάτων για live εμφανίσεις τους , με τιμές εισόδου εξωφρενικές για την εποχή και την οικονομική κατάσταση. Το θέμα γίνεται πραγματικά γελοίο όταν οι καλλιτέχνες που ζητάνε 10,15 και 20 ευρώ εισητήριο με ποτό, είναι ερασιτεχνικά σχήματα ,αμφιβόλου δυνατοτήτων και υλικού.

 Αλλά ακόμα και στη περίπτωση που οι μουσικές δημιουργίες αυτών των παιδιών είναι άρτιες, δεν συμβαίνει το ίδιο, ούτε με τους χώρους στους οποίους παίζουν, που τις περισσότερες φορές ο ήχος είναι κάκιστος , ο εξαερισμός σχεδόν ανύπαρκτος και τα ποτά "μπόμπες". Και τέλος το show δεν είναι τίποτε άλλο από μία μπάντα που παίζει πάνω σε μιά σκηνούλα.

Θα μπορούσα να δικαιολογήσω αυτές τις τιμές, μόνο στη περίπτωση που η όλη βραδυά περιελάμβανε και άλλα happenings τα οποία έχουν  κάποιο κόστος που πρέπει να βγεί. Όμως τώρα με τις γνωστές συνθήκες, ένα ζευγάρι νέων παιδιών να θέλει 20 και 30 ευρώ (με μόνο 2 ποτά) για να ακούσει 4-5 ανθρώπους που απλά κάνουν την "γκάβλα" τους τις περισσότερες φορές, ε..., αυτό είναι θράσος και κοροιδία πιστεύω.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου